About
Playlists
Sign up
IDEEËN WAARDEREN

DE OP WAARDE SCHATTER

De eigenaar van deze waarde badge:
 • Erkend de waarde van ideeën
 • Deelt en beschermd ideeën
 • 
  De houder van deze badge heeft zelfstandig en in samenwerking gewerkt aan de vaardigheid 'Ideeën waarderen' deze badge sluit aan bij het leergebied Ideeën en Kansen (basisniveau) van Entrecomp, het European Entrepreneurial Competence framework om het ondernemersvermogen van Europese burgers en organisaties te verbeteren
  • Laat zien hoe verschillende groepen, zoals bedrijven en instellingen, waarde creëren in de doelgroep en omgeving.
  
  Hoe de houder van deze badge aan deze vaardigheden heeft gewerkt, is te zien aan de bewijzen in de badgetaken. Een coach heeft de voltooide taken beoordeeld.
  
  
  Tasks
  Task no.1
  Evidence verified by: one activity organiser
  Stap 1:
  Identificeer één groot bedrijf en verken welke voordelen zij voor de doelgroep opleveren. Het levert waarschijnlijk werkgelegenheid op, maar wat nog meer?
  
  Stap 2: Net als bij stap 1, maar identificeer deze keer één klein tot middelgroot bedrijf en onderzoek en deel welke voordelen dit voor de doelgroep oplevert.
  
  Stap 3: Wat is de derde sector of sociale onderneming? Wat moet deze uniek maken als bedrijfsmodel?
  
  Stap 4: Welke lokale partnerschappen en samenwerkingen kun je voor jouw doelgroep ontdekken? Misschien werken twee bedrijven samen om iets te leveren of werken een bedrijf en een sociale onderneming samen om een ​​dienst voor jouw doelgroep te realiseren. Misschien is er een groep mensen vrijwillig actief waarmee je samen kunt verbeteren?
  Je kunt de voordelen (waarden) identificeren met behulp van de Canvas sjabloon Waardepropositie.
  Login and start quest

  Tags

  EntreComp
  #Recognise the value of ideas
  EntreComp
  #Share and protect ideas
  Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
  Platform
  Change to another language:
  Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
  HomeMapActivitiesPlaylists