About
Playlists
Sign up
IDEEËN WAARDEREN

RECHT BESCHERMER

De eigenaar van deze recht beschermer badge heeft laten zien de waarde van ideeën te erkennen en ideeën te delen en te beschermen.

De houder van deze badge heeft zelfstandig en in samenwerking met vakgenoten gewerkt aan de vaardigheid 'recht beschermer' die aansluit bij het gebied Ideeën en Kansen.

Uitgelegd dat ideeën kunnen worden gedeeld en verspreid ten voordele van iedereen of kunnen worden beschermd door bepaalde rechten, bijvoorbeeld auteursrechten of patenten.

Hoe de houder van deze badge aan deze vaardigheden heeft gewerkt, is te zien aan de bewijzen in de badgetaken. Een coach heeft de voltooide taken beoordeeld.

Deze badge maakt deel uit van EntreComp, het Europees kader voor ondernemende competenties om het ondernemende vermogen van Europese burgers en organisaties te verbeteren.
Tasks
Task no.1
Evidence verified by: one activity organiser
Mashup Djs From Mars creëerde het creatieve werk #Bestof2021 #Megamashup. Een mashup wordt meestal gemaakt door twee of meer vooraf opgenomen nummers te mengen.

Overweeg tijdens het kijken het fair use, waar zie je credits voor de originele makers?
Mashup Djs From Mars - Best of 2021 Megamashup

Login and start quest

Activity

IDEEËN WAARDEREN
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
HomeMapActivitiesPlaylists